Zvěřinové hody 13. až 16. října 2016

03 Říj Zvěřinové hody 13. až 16. října 2016

ZVĚŘINOVÉ HODY NA RYBNÍČKU 2016

s šéfkuchařem Pavlem Daňkem

13. až 16. října 2016

rezervace 608 929 529

 Jídelní lístek

 

Předkrmy

 

Srnčí carpaccio, rozmarýnový chléb                                      170,-Kč

Zvěřinová paštika se zázvorem, rozmarýnový chléb          115,-Kč

Polévka:

Zvěřinové Consommé se zeleninkou brunoas                       50,- Kč

(silný vývar)

 

Hlavní chod

 

Jelení steak na černém pivu se smržem                                265,- Kč

Dančí filé Wiliams (dančí kýta s hruškou)                             195,- Kč

Srnčí medailonky Misozola (srnčí kýta na omáčce ze zkvašených

sójových bobů se sýrem gorgonzola)                                     260,- Kč

Divoký šíp (kančí a jelení kýta, žampiony na jehle přelitá

sladkou omáčkou z brusinek)                                                  180,- Kč

Ragú na červeném víně s rozmarýnem

(srnčí a kančí maso dušené na víně)                                      190,-Kč

Divoký zajíček na smetaně s brusinkami                              155,- Kč

Kančí burger                                                                                165,- Kč

 

Dezert

 

Domácí perník se švestkovou omáčkou                                  55,- Kč

 

Přílohy

 

Gratinované brambory                                                               45,- Kč

Opékané brambory s rozmarýnem                                          45,- Kč

Odpalované noky                                                                        40,- Kč

Karlovarský knedlík                                                                   40,- Kč

Hranolky                                                                                       30,- Kč

Rozmarýnový chléb                                                                     25,- Kč

 

Míchaný nápoj

 

Daňkova 13.  komnata

(4 cl myslivec, 2 cl citrón. šťáva, 4 cl pomeranč džus, 4 cl ananasový džus)   65,- Kč

Srnčí carpaccio

srncikarpaccio1

Zvěřinová paštika se zázvorem, rozmarýnový chléb

zverinovapastikasz

Zvěřinové consommé se zeleninkou brunoas (silný vývar)

polevkaconsomme

Jelení steak na víně

jelenisteaknv

Ragú ma červeném víně s rozmarýnem

ragurozmaryn

Domácí perník se švestkovou omáčkou

pernikdomaci